Prime Student Living

Student Living Starts Here Toggle navigation

Betaalbaar. Praktisch. Veilig.
Dat is Prime. De eerste keuze voor studentenwoonruimte

Bij Prime staan de behoeften van studenten (en hun ouders) voorop. Het is per slot van rekening een grote stap om naar een nieuwe stad te verhuizen. Vooral voor studenten die voor het eerst het huis uit gaan. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheden uiterst serieus.

  • Wij geloven in veiligheid en beveiliging. Om die reden is al onze accommodatie helder verlicht, gelegen in stadscentra en voorzien van beveiligde entrees en camerabewaking.
  • Wij geloven in praktische locaties. Een toplocatie ligt niet alleen in de buurt van de universiteit, maar ook in de buurt van alles wat het studentleven gemakkelijker en leuker maakt.
  • Wij geloven in een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zodat studenten comfortabel kunnen leven voor een budgetvriendelijke prijs.
  • Wij geloven in optimalisatie van de studentervaring en richten onze accommodatie in met gedeelde voorzieningen, zodat studenten sneller vrienden kunnen maken en zich gewoon goed thuis voelen.

We beheren momenteel panden in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland en hebben meer dan 1500 kamers verspreid over 9 steden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om panden voor beleggers, fondsbeheerders en instellingen te beheren.

Voor ons bij Prime ben jij altijd een persoon met een naam in plaats van zomaar een nummer. Wij streven ernaar om al onze studenten de best mogelijke service te bieden voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat zij zich kunnen concentreren op datgene waar het om draait, namelijk een kwalificatie behalen aan het einde van hun studie. O ja, en ze moeten natuurlijk ook een leuke tijd hebben!

Email contact button Telephone contact button